SEO kan bli din viktigste kilde til nye prosjekter!

Søkemotoroptimalisering er viktig for eiendomsselskap

SEO er akronymet for search engine optimisation eller søkemotoroptimalisering på norsk. Hvorfor skal min bedrift være synlig på Google? Tenker du kanskje, eiendomsprosjekter selges ikke gjennom Google! Og det er sant nok, men hva med grunneiere som søker en partner, folk som vil bygge på egen tomt, eller de som ønsker å bygge på huset? Her er det veldig mange prosesser som alle starter med et Google søk!

Å lokalisere nye prosjekter og finne samarbeidspartnere er kanskje noe av det viktigste en eiendomsutvikler foretar seg. Og det er nettopp i denne fasen verdiskapningen ofte er størst. Tenk deg verdien av å trone øverst på et søk som «utvikle eiendom Stedsnavn», «tomtesalg Bynavn». Kombinert med en solid nettside og ikke minst en solid og kjent bedrift, kan den være formidabel.

I noen deler av landet er dette nesten for lett, de fleste steder krever det noe innsats å få det til, mens noen steder igjen er det nærmest umulig, fordi konkurransen allerede er blitt for hard. I dag er det flere og flere bedrifter som har en bevisst strategi til dette temaet, og vi våger å påstå at de som starter nå vil høste større og større fordeler ettersom tiden går!

Vi kan hjelpe med å evaluere hvilke muligheter din bedrift har, og sammen utvikle en strategi for synlighet på nett. Ta kontakt for å få vite mer!

By |2017-11-11T19:39:57+01:00november 11th, 2017|Ukategorisert|