Loading...
OM OSS2020-02-19T01:47:57+01:00

Litt om oss

3d Eksperten er en liten nisjebedrift, som har levert 3d visualisering til norske eiendomsutviklere og arkitekter i snart ti år. Vi har gjennom disse årene gjennomført hundrevis av prosjekter, og hjulpet våre kunder å selge tusenvis av boliger. I tillegg til 3d visualisering leverer vi film og fototjenester, samt nettsider til eiendomsprosjekter og selskaper innenfor eiendomsbransjen.

Der det er aktuelt hjelper vi også kunden med Google, og Facebook- annonsering og – ikke minst – søkemotoroptimalisering.
Vi har lang erfaring innenfor de ulike tjenestene vi leverer. Vårt mål er å realisere kundens ønsker og visjon ved hjelp av vår faglige kompetanse. Kundetilfredshet er første prioritet for oss, og vi etterstreber tett kommunikasjon og godt samarbeid med våre kunder, slik at sluttproduktet alltid innfrir kundens ønsker.

Vi jobber med flere typer prosjekter, hovedsaklig innen eiendomsbransjen. Vi lager 3d visualisering til arkitektkonkurranser, offentlige bygg, næringsbygg. I tillegg leverer vi tjenester til andre bransjer, bl.a. til brønnbåter og styrehus for båter i oppdrettsnæringen.

 

3d visualisering logo medium

Skal vi ta en prat?

VI VIL GJERNE JOBBE MED DERE!

Kontakt Oss