Dette bør man vise med 3d visualiseringer – Del 1 interiør

Det er et paradoks at eiendomsutviklere ofte har få synspunkter på hva de trenger av billedmateriell til et boligprosjekt, samtidig som vi opplever at det er lagt store ressurser i å gjøre prosjektet best mulig. Det kan være soveromsløsninger, med frokostterrasse, eget bad, eller walk in closet. Det kan være hvordan boligene kommuniserer med utemiljøet, eller helt andre kvaliteter som er jobbet frem. Denne planleggingen vil selvsagt ha stor verdi for beboerne når de først har flyttet inn, men dersom de skal ha verdi for deg som utvikler må du vise dem frem!

Vær bevisst på kvalitetene i prosjektet, ta notater underveis. Da kan vi som skal presentere prosjektet hjelpe deg å få betalt for arbeidet som er gjort! Det gjelder ikke bare vi som lager visualiseringer, men også eiendomsmegleren har nytte av dette.

Visualisering av Stue og Kjøkken

La oss starte med det åpenbare, stue og kjøkken er alltid det viktigste, dette bør nesten alltid vises i to eller tre bilder. Jeg skriver nesten fordi de i enkelte tilfeller kan løses godt i et enkelt bilde, men da i små leiligheter, men selv da kan et tilleggsbilde være på sin plass. Her er et eksempel på det:

3c visualisering av stue kjøkken i ett

Her kan dere se hvordan stue og kjøkken kan presenteres i en enkelt 3d visualisering. Dette kan være en god måte å vise disse rommene spesielt i små boenheter.

Ta stilling til om bildene skal overlappe hverandre. Skal du se litt av stua i kjøkkenbilder eller omvendt? Her pleier vi å anbefale overlapping i mindre boliger, der samspillet mellom kjøkken og stue er viktig. I større boliger bør ofte disse vises hver for seg.

Soverom og bad

I mange tilfeller er et soverom bare et soverom. De fleste vet hvordan 12 m2 med seng, skap og vindu ser ut, og det er dermed ikke alltid nødvendig å vise dette. Men dersom soverommet er tilknyttet garderobe eller bad begynner ting å endre seg, og dersom det er en hyggelig balkong eller terrasse utenfor, da har vi et sett med kvaliteter som ikke kun bør presenteres gjennom arkitektens flate plantegninger. Vi har våre egne konsepter for å vise denne typen rom på best mulig vis. Spør oss!

Vi lager faktisk sjelden 3d visualiseringer av bad alene. Antageligvis fordi dette vanligvis planlegges sammen med kunde, og dersom det skal være eksklusivt har kunden helt satte forventninger til badet. Men ofte kan det være nyttig å presentere bad sammen med andre rom, som soverom, garderobe osv..

Visualisering av terrasser og balkonger

Disse uterommene er ofte det aller viktigste for kjøperne, og det gjelder faktisk både store og små boliger. Og dermed blir det ofte lagt mye ressurser i å planlegge og gjøre disse uterommene best mulig. Dersom man velger å vise balkonger og terrasser for seg selv er vår anbefaling vanligvis å presentere disse som interiørbilder, det vil si at vi legger vekt på å koble disse mot boligens innemiljø, med for eksempel åpne terrassedører, med stue godt synlig innenfor.

Ganger, inngangsparti

Ofte er det ikke nødvendig å presentere denne type rom, men vi liker gjerne å vise entreen dersom den er delt med vaskerom/grovkjøkken. Vi har våre egne løsninger for å vise dette på best mulig måte. Spør oss!

By |2017-11-11T15:48:38+01:00november 11th, 2017|Ukategorisert|